dinsdag 23 februari 2016

eindelijk.....................

Na het enthousiaste begin van mijn  eerste stappen in Blogland werd het heel snel weer stil.........
Sorry!  Maar ik zal het eerlijk bekennen: ik ben echt nog een leek op dit gebied. Had dan ook niet gezien dat er (leuke) reacties waren gekomen op mijn posts. Die moeten dan blijkbaar eerst goedgekeurd worden om te publiceren en dat wist ik niet (dom). Vandaar dat jullie reacties nu pas zichtbaar zijn; nogmaals excuus! En echt heel creatief ben ik de laatste maanden niet geweest, dus ik plaats zomaar wat sfeerplaatjes......
Groetjes Marry

8 opmerkingen:

 1. Hoi Marry,

  Alle begin is moeilijk, dat heb ik ook ervaren (en soms nog steeds een beetje!) En oefening baart kunst toch!?
  Je hoeft niet perse de reacties eerst goed te keuren, dat kan je ook zelf instellen, zodat ze als jij dat wilt ook direct geplaatst worden.
  Wat woon je mooi zeg, een grote woonkamer heb je! Dat bankje op de 1e foto is echt gaaf!
  Geniet er lekker van!

  Liefs Marieke,
  rustiekbijmariek.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel Marieke voor je leuke reactie! Het is inderdaad nog wel erg uitvogelen hoe het allemaal werkt met Blogger, maar ik vind het leuk. Fijn dat je me volgt. Ik ga jouw blog ook gauw bekijken. Dat van die reacties is een goede tip. Mocht ik nog meer vragen hebben dan weet ik je te vinden :-)

   Verwijderen
 2. Hoi Marry
  Bedankt voor je reactie op mijn post. Ik snap dat het lastig is in het begin....ik doe nog wel eens stomme dingen! Ik ben nu een poosje bezig en vind het nog steeds lek om contacten te hebben. De ene keer krijg je meer reacties als de andere, afhankelijk van het onderwerp. Ik volg ook blogs die over fotograferen en tuinieren gaan en daar hebben de woonbloggers,denk ik, dan minder mee. Dat geeft allemaal niet: je moet schrijven over wat jou op dat moment bezig houd!
  Het is wel zo dat reacties geven wel helpt om zelf reacties te krijgen....
  Op dit moment zie je dat het aantal bloggers wat afneemt omdat meer mensen op FB en IG bezig zijn. Ik doe dat zelf ook maar vind dit toch wel leuker (je kunt nl een langere reactie geven,haha!)
  Ik ga je volgen hoor: je hebt al zoveel moois laten zien!

  groetjes Trijnie
  (vanalleswatinhuisentuin.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig thuis heb je!
  Ja je moet af en toe wat uitproberen hoe alles werkt bij blogger ga naar ontwerp bovenaan blogbalk klik dat aan dan zoek je instellingen en reacties en dan vul je bij modereren nooit in... dan komen ze direct op je blog...
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je tip, maar blijkbaar kan ik het niet meer terug draaien. Er is geen optie “modereren” meer; alleen nog “wacht om te worden gemodereerd”. Ik heb ooit aangegeven dat ik eerst de berichten wil lezen. Helaas!

   Verwijderen
 4. Dit zijn mooie plaatjes toch, gewoon verder gaan hoor.
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marry ik zag dat je me bent gaan volgen dankjewel daarvoor. En zo ontdekte ik jouw mooie blog. Wat een mooie foto's. Met plezier kijk ik naar de volgende uit.
  Hatelijke groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel Anneke. Ik doe mijn best. Leuk dat je mij ook volgt!

  BeantwoordenVerwijderen