donderdag 10 maart 2016

Kastanjeknoppen


Wat zijn ze toch prachtig, die mooie, grote, kleverige kastanjeknoppen. Eerst al, als ze nog helemaal mooi glanzend bruin zijn. Dan openen ze voorzichtig met een subtiele witte kleur. 
En nu wachten op het mooie, frisse jonge groen. Zo simpel, zo mooi. 
Daar kan geen bos bloemen tegenop. 

Ik hou ervan!!









6 opmerkingen:

  1. Heel mooi!
    Ik heb een magnolia tak staan waar de knoppen een voor een uitkomen.
    Geniet van je mooie tak!
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Magnolia, ook heel mooi. Maar die tak was hier inmiddels uitgebloeid. Nu dus de kastanje. En daarna weer bloesemtakken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Marry,

    Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden en gaat volgen en dankjewel voor de reactie die je achterliet! Ik zie dat jij nieuw bent in blogland. Je eerste blogposten doen mij er aan herinneren hoe ik zelf ben begonnen, totdat het een verslaving is geworden.. Bij mij is de verslaving is er na 7 jaar een beetje afgegaan, maar hoe dan ook is het een zeer warm bad waar in in terecht bent gekomen! Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan gaat beleven. Je blog ziet er erg sfeervol en veelbelovend uit!

    Wat een mooie magnoliatak heb je in huis gehaald, daar kan zeker geen bos bloemen tegen aan! Heerlijk dat de lente weer in aantocht is en alles weer tot leven komt. Een prachtig seizoen om van te genieten.

    Heel veel blogplezier en nog een fijne avond gewenst!


    Lieve groet, Helena

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. :-) Het zijn kastanjetakken maar mooi zijn ze zeker Helena! Ook een fijne avond gewenst.

      Verwijderen
  4. Wat heb je deze kastanjetak prachtig op de foto weten te zetten! En ook al zijn ze kleverig....ze zijn wel heel mooi!

    groetjes Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Trijnie; ze zijn inderdaad (nog steeds) prachtig. Mooi dat je van zulke simpele takken zoveel en zo lang plezier kunt hebben.

      Verwijderen